Αρχιτεκτονική & Υπηρεσίες Κατασκευών

Σχεδιάζουμε. Δημιουργούμε. Επανατοποθετούμε. Ανακαινίζουμε. Εκμισθώνουμε. Διαχειριζόμαστε. Προσφέρουμε Υπηρεσίες Διαχείρισης Επενδύσεων. Δημιουργούμε αξία.

Σχετικά με μας

Η ομάδα ανάπτυξης της Sierra έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία σε διάφορες χώρες και έργα, το οποίο μεταφράζεται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη περισσότερων από 50 εμπορικών κέντρων και άλλων κατασκευών λιανεμπορίου, καθώς και άλλες αστικές ή επιχειρηματικές κατασκευές. Με παγκοσμίου κλάσης αναλυτές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και υπεύθυνους ανάπτυξης, ειδικευόμαστε στη δημιουργία εμπορικών κέντρων και έργων μικτών χρήσεων που εκφράζουν τις τοποθεσίες, τα πολιτιστικά στοιχεία και τις κοινωνίες στις οποίες τα κατασκευάζουμε. Έχουμε ομάδες με εξειδίκευση σε κάθε τομέα, που συνεργάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου και μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε τον συντονισμό, παρέχοντας τις καλύτερες, ολοκληρωμένες λύσεις, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα για τους πελάτες μας.

Γιατί είμαστε ο συνεργάτης της επιλογής;

  • Εμπειρία σχετικά με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη διάφορων εμπορικών κέντρων, γραφείων, αστικών ακινήτων και άλλων ακινήτων, που μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε σε κάθε πρόκληση, ώστε να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για κάθε συγκεκριμένο έργο, αποφεύγοντας παράλληλα τα μη αναγκαία κόστη.
  • Διεπιστημονικές και έμπειρες ομάδες που περιλαμβάνουν ειδικούς σε κάθε τομέα ανάπτυξης, που μας επιτρέπει να επωφελούμαστε από τη συνδυασμένη τεχνογνωσία των ειδικών μας και το άρτιο αποτέλεσμα των υπηρεσιών ανάπτυξης.
  • Προσαρμογή στο τοπικό περιβάλλον και θεματική επιλογή σύμφωνα με τα πολιτιστικά στοιχεία και τις κοινότητες, επιτρέποντας την άρτια ενσωμάτωση των περιοχών στον περιβάλλοντα χώρο και τη δημιουργία μιας μοναδικής και ξεχωριστής εμπειρίας.
  • Ικανότητα δημιουργίας εξατομικευμένων, εξαιρετικών και εμπνευσμένων λύσεων σε συνάρτηση με το όραμα ανάπτυξης, την τοποθεσία, το χρονοδιάγραμμα και τις απαιτήσεις προϋπολογισμού των πελατών μας.
  • Διεθνές αποτύπωμα σε συνδυασμό με τοπική γνώση για τη χώρα.
  • Εμπειρία στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη όχι μόνο -επιτυχημένων μεγαλεπήβολων έργων σε πρωτεύουσες, αλλά επίσης και σε νησιά, αστικά κέντρα, και σε μεγέθη που ποικίλλουν από 10.000 έως 150.000 m2 μικτής εκμισθώσιμης επιφάνειας.

Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να υλοποιήσουμε το όραμά τους, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες ανάπτυξης παγκοσμίου επιπέδου.

Αρχιτεκτονική & Υπηρεσίες Κατασκευών

  • Επανατοποθέτηση, επέκταση & ανακαίνιση
  • Ετοιμοπαράδοτα έργα (ορισμός επιχειρηματικής έννοιας, αρχιτεκτονικός & μηχανολογικός σχεδιασμός, ανάπτυξη, μάρκετινγκ, εκμίσθωση και προετοιμασία προ της λειτουργίας)
  • Υπηρεσίες Βιωσιμότητας

Τα Διαπιστευτήριά μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Jorge Morgadinho Managing Director, Development Services

 
 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας. Η ομάδα μας είναι πάντοτε πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει!